1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BAŞKAN KASAP'TAN KOLU KOPAN HASTAYA HEDİYE EV
BAŞKAN KASAP'TAN KOLU KOPAN HASTAYA HEDİYE EV

BAŞKAN KASAP'TAN KOLU KOPAN HASTAYA HEDİYE EV

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, geçirdiği kaza yüzünden kolu kopan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kolu yerine dikilen belediye personeli Paşa Oral'a mülkiyeti belediyeye ait olan bir ev hediye etti.

A+A-

Rize Belediyesi personeli Paşa Oral önceki yıl belediye asfalt şantiyesinde görevli olarak çalıştığı sırada kolunu asfalt plentine kaptırmıştı.

ev2-002.jpg

Geçirdiği iş kazası sonrası kolu omuz seviyesinden kopan Oral, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülmüştü. Burada yapılan başarılı bir operasyon sonucunda Oral’ın kolu yerine dikilmişti.

ev4-001.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Oral’ı eşi ve üç çocuğuyla birlikte makamında ağırlayarak Gülbahar Mahallesinde belediye iştiraki olan Ribelsan A.Ş.ye ait 120 metrekare ve 3 oda 1 salon daireyi kendisine bağışladığını belirterek tapusunu aileye takdim etti.

ev3-001.jpg

Oral ziyarette, Başkan Kasap’a teşekkürlerini sunarak, ilk günden itibaren büyük bir destek gösterdiğini ve sağlık durumunun da iyiye gittiğini, kolun vücuduna uyum sağladığını belirtti.

ev1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız