1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Başkan Yangın sözünde
Başkan Yangın sözünde

Başkan Yangın sözünde

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, olağan genel kurulda aday olmayacağını tekrarlayarak, kendisine ait olmayan ifadelere itibar edilmemesini istedi.

A+A-

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın 10 Haziran’da yapılacak Olağan Genel Kurul’da aday olmayacağı yönündeki açıklamasının arkasında olduğunu söyledi. Bazı basın yayın organlarında, “Kongre için liste hazırlıyor” şeklindeki ifadelerin kendisine ait olmadığını söyleyen Başkan Yangın, “10 Haziran tarihine kadar aday olmayacağım yönündeki sözümün arkasındayım. Benim sözüm bellidir. Adaylık yarışında yokum. Bunun dışında muhtelif basın organlarındaki adımla yazılan ifadeler de bana ait değildir. Beyanım doğrultusunda 10 Haziran’da bilgisi, becerisi ve ekonomik gücüne güvenen bir yeni yönetimi de destekleyeceğimi deklare etmiştim. Ben 10 Haziran’da gerçekten bu kulübe sahip çıkacak, vizyonumuzu bir adım daha öne çıkarıp grafiği yükseltecek yeni bir yönetimin oluşmasını arzuluyorum. Bu tür haberlerle kimse Pazarspor Yönetimi için talipli olacakların şevkini kıracak yaklaşımlar göstermesin. Elbette ki kulüp ortada kalmaz. Kongre günü yeni bir yönetimin işbaşı yapmasını arzuluyorum. Ancak kulübün yönetimine talipli olmadığı, liste çıkarılmadığı takdirde de kaos olacak diye bir şey yok. Günü geldiğinde Genel Kurul Üyeleri ile durum değerlendirilir ve Pazarspor yoluna devam eder. Ancak o gün gelmeden bugünden insanların şevkini kıracak, niyetlerini ve morallerini bozacak bize ait olmayan ifadeler kullanılarak haberler yayınlanmasını uygun bulmuyorum “ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum