1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayburt Valisine Hemşin'deki öğretmeninden ziyaret
Bayburt Valisine Hemşin'deki öğretmeninden ziyaret

Bayburt Valisine Hemşin'deki öğretmeninden ziyaret

Emekli Öğretmen Salih Okan, Rize Hemşin İlköğretim Okulundan öğrencisi olan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti, hasret giderdi.

A+A-

Emekli Öğretmen Salih Okan’dan öğrencisi Vali Ali Hamza Pehlivan’a sürpriz ziyaret...

bayb3.jpg 

Vali Pehlivan sürpriz ziyaret vesilesiyle üzerinde çok emeği olan ilkokul Öğretmeni ile bir araya gelmekten dolayı mutluluk ve onur duyduğunu belirterek Salih Öğretmenine saygılarını sunup, teşekkürlerini iletti.

bayb4.jpg

Emekli Öğretmen Salih Okan da “Bir Öğretmen için en büyük mutluluk öğrencilerinin başarılı olmasıdır. Birçok öğrenci yetiştirdim. Onların meslek sahibi olup ülkemiz için güzel hizmetler ortaya koyduğunu görmek beni gururlandırıyor.” dedi. 

bayb2.jpg

Öğretmeni Salih Okan, Sadık Akkaya ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Vali Pehlivan günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra misafirlerini uğurladı. 

bayb1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız