1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bekar: “Turizmin adresi Hemşin olacak”
Bekar: “Turizmin adresi Hemşin olacak”

Bekar: “Turizmin adresi Hemşin olacak”

Hemşin Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Halim Kazım Bekar, 31 Mart yerel seç imleri öncesinde yaptığı çalışmaları ve projelerini anlattı.

A+A-

Hemşin’in doğasıyla, yaylalarıyla ve kültürüyle turizmin başlıca adresi olması için gerekli altyapı çalışmalarını yapmaya devam ettiklerini belirten Bekar, bütün güçleriyle ilçesi için çalıştıklarını ifade etti.

hems2-016.jpg

Altyapı, ulaşım, turizm yatırımlarına önem verdiklerini, bunun yanında spor faaliyetlerine de devam ettiklerinin altını çizen Bekar, ilçenin doğal güzelliklerinin dünyada eşi benzeri olmadığını ifade ederek, bu potansiyeli ortaya çıkarmak için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Hemşin Şelaleleri Tabiat Parkı’nın ihalesinin dönemlerinde yapıldığını belirten Bekar, 2 milyon 800 bin TL’lik çalışmayla birlikte yürüyüş yolları, taş duvarlar, ziyaretçi tanıtım merkezi ve kamelyaların bölgeye inşa edildiğini belirtti.

hems1-018.jpg

Su, çevre ve kanalizasyon çalışmalarını da ihmal etmediklerini ifade eden Bekar, 14 milyon 665 bin TL bedelle ilçeye bağlı mahallelerde altyapı çalışmalarına gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi.

Mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmaları için 4 milyon TL tutarında yatırım yaptıklarını belirten Bekar, asfalt, beton, köprü ve taş duvar çalışmalarına ilgili kurumların da desteğiyle devam ettiklerini vurguladı.

hems4-010.jpg

Bekar, 1 milyon 200 bin TL yatırımla birlikte belediye araç parkında yenilik yaptıklarını belirterek, iş makinesi ve araç ihtiyacını giderdiklerini de sözlerine ekledi. 

hems8-006.jpg

hems7-006.jpg

hems6-008.jpg

hems5-010.jpg

hems3-013.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum