1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Bıçaklı hırsızlar evlere dadandı
Bıçaklı hırsızlar evlere dadandı

Bıçaklı hırsızlar evlere dadandı

Trabzon'da, polise 25 metre uzaklıktaki evine giren bıçaklı hırsıza direnen yaşlı kadın boğuşarak hem canını hem de altınlarını kurtarmayı başardı.

A+A-

Antalyaspor'un eski kalecilerinden Adnan Karaman'ın annesi Nuriye Karaman (81)'ın Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne 25 metre mesafedeki evine gündüz saatlerinde hırsız girdi. Yüzü maskeli hırsız bıçak çekerek kadının kolundaki bilezikleri istedi.
Yaşanan boğuşmada kendisini boğmaya çalışan hırsızın elini ısırarak kurtulan ve bıçağını alan kadın, hem canını hem de altınlarını kurtarmayı başardı.
81 yaşındaki Nuriye Karaman yaşadıklarını önce şaka zannettiğini belirterek olayı şöyle anlattı: "Hırsız önce dış kapıdaki merdivenlerden çıkarak bulunduğum daireye geldi. Başı sarılıydı. Sonra beni ite ite evin içine atarak kapıyı kapattı. Ben de kendisine 'ne oluyorsun şaka mı yapıyorsun' diyerek bir dirsek vurdum. Bana hiç cevap vermedi. Kolumdaki bilezikleri almaya çalışırken boğazıma daldı. Beni boğmak istedi. Eşarbımı iki kat bağlamıştım. Eğer eşarbımın uçlarını bulsaydı beni boğacaktı. Sonra
kollarıma bıçak dayadı. Bıçağı elinde görünce iki elini tutarak ısırdım. Benimle baş edemeyeceğini anlayınca bıçağı yatağın üzerine attı. Bu sırada ben bıçağı alarak üzerine yürüdüm. O an bıçağı ona vuracaktım ama kendini dışarı atarak kaçtı."
Daha sonra polis diye bağırması üzerine komşularının yardımına geldiğini ifade eden Karaman "Yalnız yaşıyorum. Çocuklarım zaman zaman yanıma geliyor. Bu olay üzerine ben de kolumdaki bileziklerin hepsini bozdurdum" diye konuştu.
Kaçan şahsın 28-30 yaşlarında olduğu belirtilirken, polis şimdi bu kişiyi arıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum