1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bilek güreşinde Pazar rüzgarı
Bilek güreşinde Pazar rüzgarı

Bilek güreşinde Pazar rüzgarı

Bilek güreşi il müsabakalarına Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi damgasını vurdu

A+A-

Rize’de 2018-2019 Okul sporları kapsamında düzenlenen Bilek Güreşi müsabakalarında Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 8 tanesi il birinciliği olmak üzere toplam 10 madalya kazandı. İl birinciliği kazanan öğrencilerden Halil İbrahim Çakar Antalya’da düzenlenen Kulüpler Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2’ncisi oldu. 

bilek2.jpg

Derece alan öğrenciler Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi’yi makamında ziyaret ettiler. Eskişehir’de düzenlenecek olan Türkiye finallerinde Rize’yi temsil edecek bilek güreşi takımını başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Terzi, başarılarının devamını dileyerek öğrencilerin her birine saat hediye etti.

bilek1.jpg

Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi  Öğretmeni Ramis Çoruhlu, okul öğrencilerinin bilek güreşi sporuna ilgilerinin çok fazla olduğu ve bu sporu önemsediklerini ifade ederek, “Rize ilini temsilen gidecekleri Eskişehir ilindeki Bilek Güreşi Türkiye Finallerinde öğrencilerimizin ilimizi en iyi şekilde temsil edip başarılar elde edeceklerine inanıyoruz. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenimizi tebrik ederiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız