1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 'Bize de söz verilmeliydi' diyerek sergiyi terk ettiler
'Bize de söz verilmeliydi' diyerek sergiyi terk ettiler

'Bize de söz verilmeliydi' diyerek sergiyi terk ettiler

Pazar'da Halk Eğitim yılsonu sergisinde, MHP heyeti kendilerine kürsüde söz hakkı verilmediği gerekçesiyle salonu terk etti.

A+A-

Pazar’da Halk Eğitim Binasında düzenlenen yılsonu final sergisi, etkinliklerden çok siyasi görüntülerle öne çıktı. Seçim öncesine rastlaması nedeniyle siyasilerin yoğun ilgi gösterdiği yılsonu sergisinde kürsüde konuşma krizi yaşandı.

Programda İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’a söz hakkı verilmesine rağmen kendilerinin konuşturulmadığını gerekçe gösteren MHP heyeti, açılışın ardından Kaymakam Selçuk Aslan’la konuşarak salondan ayrıldılar.

mhp-001.jpg

Konuşmalar ve belge töreninin ardından kurdele kesilerek sergi gezildi.

Bu esnada MHP Rize Milletvekili adayı Ömer Ökten ve Cem kazmaz, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ve sergiyi gezmekte olan konukların yanında, kendilerine söz hakkı verilmediği için salonu terk etmek durumunda olduklarını söyledi.

‘Bize de fırsat verilmesi gerektiğine inanıyorum’ diyen Ökten, “Bu toprakların çocuğu olmam hasebiyle, yarım dakika dahi olsa halkımı, vatandaşlarımızı selamlamam gerektiğine inanıyorum. Üzücü bir olay. Dolayısıyla biz sergiyi yarım bırakarak başka bir tarafa geçmek istiyoruz.” dedi.

Kaymakam Aslan’ın, protokol kurallarının uygulandığı yönündeki sözlerine bu kez diğer MHP adayı Cem Kazmaz itiraz ederek, “Ben MYK üyesiyim. Burada genel başkanımız Devlet Bahçeli’yi temsil ediyorum. Parti üst düzey yöneticisiyim. Adımızı bile söylemeye cesaret edemediniz. Adaylar arasında eşitlik uygulamadınız.” sözleriyle salonu terk etti. (Kaynak: pazar53.com)

İLGİLİ HABER: PAZAR'DA HALK EĞİTİM FİNAL SERGİSİ

video1.png


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
37 Yorum