1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bölgedeki diş hekimleri Pazar'da, iftar yemeğinde bir araya geldi
Bölgedeki diş hekimleri Pazar'da, iftar yemeğinde bir araya geldi

Bölgedeki diş hekimleri Pazar'da, iftar yemeğinde bir araya geldi

Trabzon Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinin adresi Pazar ilçesi oldu. Bölgedeki 100'e yakın diş hekimi Pazar'da, iftar yemeğinde bir araya geldi.

A+A-

ALİ AKYILDIZ
Her yıl Ramazan ayında geleneksel iftar etkinlikleri düzenleyen Trabzon Diş Hekimleri Odası üyeleri, bu yıl Pazar ilçesindeki organizasyonda bir araya geldi. Yaklaşık 100 hekimin katıldığı iftar yemeğini Kesimal Yemek Sarayında, Pazar Temsilcisi Diş Hekimi Şafak Kılıç verdi.

hekimler1.jpg

Yemeğe Diş Hekimi ve Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ve Odaya bağlı hekimler katıldı.

dis2-001.jpg

İftar yemeği organizasyonun Pazar’da düzenleyip ev sahipliği yapan Diş Hekimi Şafak Kılıç yaptığı açıklamada “Trabzon Diş Hekimleri odasının artık gelenekselleşen iftar yemeğinin Rize ayağını değerli başkanımız bizi kırmayarak Pazar ilçesinde yapılmasını sağladı. Havalimanına ev sahipliği yapacak olan Pazar ilçemiz adına güzel bir jest oldu. Bundan sonra da farklı organizasyonların Pazar’da düzenlenmesine çalışacağım. Bu organizasyon hem lezzetli bir iftar yapma, hem arkadaşların bir araya gelerek daha yakından tanışmalarını sağlamak, mesleki sorunları sohbet ortamında paylaşmak için düzenlendi. Öncelikle iftarımızın burada düzenlenmesini sağlayan başkanımıza ve katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

dis1-001.jpg

Trabzon Diş Hekimleri Odası 1986 yılında kuruldu. Oda’ya bağlı Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon’da görev yapan Diş Hekimlerinin bir araya geldikleri kuruluş olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Oda Yönetim Kurulu Başkanlığını Diş Hekimi Önder Taştan yürütüyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız