1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Bomboş meydana konuşan aday!
Bomboş meydana konuşan aday!

Bomboş meydana konuşan aday!

Çorum'da bağımsız milletvekili adayı Halil İbrahim Atalay, kendi imkanları ile hazırladığı mitingde boş meydana seslendi.

A+A-

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu önünde miting yapmak için tüm hazırlıklarını tamamlayan Çorum'un bağımsız milletvekili adayı Halil İbrahim Atalay'ı, miting alanına geldiğinde kendini 6 gazeteci ile miting için görev alan ve miting alanı dışında bekleyen 72 polis karşıladı. Kendini dinlemeye hiçbir vatandaşın gelmediğini gören Halil İbrahim Atalay, buna rağmen bir konuşma yaptı.

Bu milletin er yada geç kendisini anlayacağını belirten Atalay, "Halk beni dinlemeye gelmedi, Ancak vatandaşlarıma güveniyorum ve beni meclise gönderecekler. Benim projelerim Türkiye'nin kurtuluşu olacak" diye konuştu. Halil İbrahim Atalay, milletvekilliği adaylığı konusunda kendisine 8 genel başkanın 1. sıra milletvekilliği için teklif yaptığını ancak kendisinin bağımsız olarak aday olmayı tercih ettiğini ifade ederek, "Benim peşimden partiler çok koştu ancak ben halkımın beni seçeceğini bildiğim için bağımsız olarak aday oldum." dedi.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde de bir miting yapacağını belirten Halil İbrahim Atalay, "Çorum'da beni dinleyen olmadı, ancak ben Sungurlu'da bir miting yapacağım ve bu mitinge en az 40 bin kişi katılacak. Ben şunu çok iyi biliyorum ki, vatandaşlarım beni anlayacak ve beni temsilcisi olarak TBMM'ye gönderecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum