1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Böyle düğün görülmedi
Böyle düğün görülmedi

Böyle düğün görülmedi

Rize'nin Pazar ilçesi'nde ilginç bir düğün. Evlendikten tam 11 yıl sonra düğün yaptılar. 5 çocuk 1 torun sahibi babaya, düğününde oğlu yüzük taktı!

A+A-

Rize’nin Pazar ilçesinde dünyada eşi olmayan bir düğün yapıldı. İlçenin İkiztepe Mahallesinde 1996 yılında dünya evine giren Havva ve Yaşar Kabaoğlu çifti tam 11 yıl sonra çoluk çocuğa, toruna karışmışken horonlu, tulumlu ilginç bir düğün yaptılar.


SEVEREK EVLENDİLER
Yıllar önce birbirlerini severek hayatlarını birleştiren çift, yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle düğün yapamadılar. 5 çocuk ve bir de torun sahibi olan 41 yaşındaki Yaşar Kabaoğlu ile 28 yaşındaki Havva Kabaoğlu tam 11 yıl devam eden birlikteliklerinden sonra dün Rize’nin Pazar İlçesi İkiztepe Mahallesindeki çay alım evinde düzenlenen muhteşem bir düğünle yeniden evlendiler.

OĞLU BABASINA YÜZÜK TAKTI
İlginç düğüne katılan çok sayıda davetli tulum eşliğinde horon ile saatlerce coşku içinde eğlenirken gelin ile damada da akrabaları yüklü şekilde para ve altın taktılar. Düğündeki en ilginç an ise 5 çocuk bir de torun sahibi olan 41 yaşındaki damada 8 yaşındaki oğlunun yüzük takması oldu. Takı anonsunu yapan sunucu şaşkınlığını gizleyemeyerek, “Annesinin, babasının düğününü gören nadir insanlardan biri. Dünyada belki de ilk kez böyle bir şey oluyor. Bu herkese nasip olmayan bir olay.” şeklinde anons yaptı.

DÜĞÜN YAPAMAYAN EVLİLERE TAVSİYE
Damat Yaşar Kabaoğlu, 11 yıl önce düğün yapamadan evlendiklerini belirterek, “Eşimle birbirimizi severek evlendik. Ancak bazı sebeplerden dolayı düğün yapamadık. O zamandan beri içimizde bir ukde kalmıştı. Sonunda kararımızı verip bir düğün yapmayı planladık. Evliliğimizin 11’inci yıldönümünde bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi 5 çocuğum var. Biri askerde olduğu için düğüne katılamadı. Bir kızım evli ve ondan da torun sahibi oldum. Onlar da uzak kentte olduklarından düğüne gelemediler. Ancak 3 oğlum düğüne katıldı. Çok güzel bir duygu. Bizim gibi düğün yapmadan evlenenlere tavsiye ediyorum. Zaman geçmiş değil. Mutlaka düğün yapsınlar.” diye konuştu.

İŞTE DÜĞÜNDEN GÖRÜNTÜLER:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum