1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Broos ve Diyadin gitti, Ünal geldi
Broos ve Diyadin gitti, Ünal geldi

Broos ve Diyadin gitti, Ünal geldi

Trabzonspor'da Broos ile birlikte Metin Diyadin de gitti. Takım şimdilik Ünal Karaman'a teslim edildi. Kadro dışı kalan oyuncular ise neşeli bir idman yaptı!

A+A-

Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Hugo Broos ile resmen yollarını ayırırken yeni teknik direktörle anlaşılıncaya kadar takımı Sportif Direktör Ünal Karaman'ın çalıştırmasına karar verildi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bugün Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Sportif Direktör Ünal Karaman ile bir araya gelen Belçikalı teknik direktör Hugo Broos, kulüpteki alacakları konusunda da yönetim ile anlaştı. Belçikalı teknik adama 600 bin euroluk yıllık sözleşme bedelinin bugüne kadar 380 bin eurosunun ödendiği, geri kalan 220 bin euronun da tazminat olarak ödeneceği öğrenildi. Görüşme sonrası antrenör Metin Diyadin de yöneticilerle bir araya gelerek istifasını sundu. Belçikalı teknik adam Broos ve antrenör Metin Diyadin futbolcularla vedalaştıktan sonra tesislerden ayrıldı. Vedalaşma nedeniyle saat 16.00'da yapılması gereken idman saat 17.00'a alındı.
25386
Sportif direktör Ünal Karaman, antrenör Turgut Kural ve kaleci antrenörü Hamit Cihan ile birlikte takımın başında idmana çıkarken, kadro dışı bırakılan 5 oyuncu Egemen Korkmaz, Rigobert Song, Tony Sylva, Gökhan Ünal ve Engin Baytar takımla birlikte idmana çıktı ancak bu oyuncular takımdan ayrı çalıştılar.

İdmanda basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Sportif Direktör Ünal Karaman "Trabzonspor zor günler geçiriyor. Zor günler geçiren Trabzonspor'un ihtiyacına karşılık görevden kaçamazdık. Trabzonspor bu günleri de aşacak güçtedir, sahipsiz değildir. Kadro dışı kalan oyuncular belki bir süre bizimle birlikte olamayacaklar ama onlar bizim oyuncularımız. Ruhen kazanılması yönünde çalışacağız" dedi.

Bu arada, kadro dışı kalan futbolcuların idmandaki neşeli tavırları ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum