1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Bu asırda elektriksiz yaşıyor!
Bu asırda elektriksiz yaşıyor!

Bu asırda elektriksiz yaşıyor!

Artvin'de yaşayan Selahattin Tosun adlı vatandaş, evinin önünden elektrik hattı geçmesine rağmen 7 kişilik ailesiyle birlikte 23 yıldır elektriksiz yaşıyor!

A+A-

Artvin'de yaşayan Selahattin Tosun adlı vatandaş, evinin önünden elektrik hattı geçmesine rağmen 7 kişilik ailesiyle birlikte 23 yıldır elektriksiz yaşıyor. Yüksek gerilim hattı olduğu gerekçesiyle evine elektrik çekilmeyen aile, yardım bekliyor.


Artvin merkeze bağlı Fıstıklı Köyü Oturanet Mahallesi'nde yaşayan Tosun ailesi teknolojinin imkânlarından faydalanamadan yaşıyor. Evlerinin önünden yüksek gerilim hattı geçmesine rağmen Tosun ailesi yıllardır elektrik nimetinden yararlanamıyor.

 En yakın yerleşim yerine 5 kilometre uzaklıkta bulunan evlerinde çamaşır makinası, fırın, elektrik süpürgesi gibi aletleri kullanamayan Tosun ailesinin bugüne kadar başvurmadığı devlet dairesi kalmamış, ancak dertlerine bir çözüm bulunamamış.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum