1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Bulak ailesinin acı günü
Bulak ailesinin acı günü

Bulak ailesinin acı günü

Vestel Manisa Teknik Direktörü Trabzonlu hoca Giray Bulak ile Pazarspor'u da bir süre başarıyla çalıştıran Turgay Bulak'ın babası hayatını kaybetti.

A+A-

Tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybeden Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak'ın babası Hasan Bulak, son yolculuğuna uğurlandı.
Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi'nde bir süredir mide kanseri nedeniyle tedavi gören Hasan Bulak (76), sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Hasan Bulak'ın İskenderpaşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canlalioğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Trabzonspor eski başkanları Özkan Sümer ve Atay Aktuğ, Trabzonsporlu futbolcu Ömer Rıza'nın yanı sıra Bordo-mavili takımda futbol oynamış eski futbolcular, eski yöneticiler ve Bulak ailesinin dostları katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Şenol Güneş ve spor camiasının birçok ismi de cenazeye çiçek göndererek başsağlığı dileğinde bulundu. Hasan Bulak'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Boztepe Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazede Giray Bulak ve Pazarspor'u da bir dönem başarıyla çalıştıran Turgay Bulak taziyeleri kabul ederken...

------------------------------------------------------
 76 yaşında vefat eden baba Hasan Bulak, bir süredir Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi'nde mide kanseri nedeniyle tedavi görüyordu...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum