1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Buna İbrahim de üzülür!
Buna İbrahim de üzülür!

Buna İbrahim de üzülür!

5 gollük Karadeniz derbisini Giresunspor kazandı! TFF 1. Ligi'nin 15. haftasında Giresunpor, sahasında konuk ettiği Rizespor'u 3-2 mağlup etti.

A+A-

TFF 1. Ligi'nin 15. haftasında Karadeniz derbisinde Giresunspor ile Rizespor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Giresunspor, sahasında konuk ettiği Rizespor'u 3-2 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı.

rizess.jpg

Giresunspor'a galibiyeti getiren golleri 32 ve 66. dakikada Sinan Özkan ve 35. dakikada Diabang kaydetti.

3-0 geriye düştükten sonra toparlanan ancak puan alacak hamleyi tamamlayamayan Rizespor'un golleri ise 80. dakikada Ozan Papaker ve 85. dakikada Mehmet Uslu'dan geldi.

Bu sonucun ardından Giresunspor, puanını 27'ye çıkartıp Rizespor'u geçerek 3. sıraya yerleşti. Rize ekibi ise 25 puanla 4. sıraya düştü.

rizes-002.jpg

Stat: Giresun Atatürk
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu xx, Mustafa Sönmez xx, Murat Ergin Gözütok xx
Akın Çorap Girsunspor: Anıl Atağ xx, Caner Arıcı xx (Berkan dk. 85 ?), Aykut Demir xx, Panajotis Dimitriadis xx, Junior Dale xx, Diabang xx, Jones Da Silva Lopes xx (Oğuzhan dk. 82 ?), Sinan Özkan xx (Özgür dk. 90 ?), Nascimento xx, Çağlar Birinci xx, Canberk Dilaver xx
Yedekler: Fevzi Elmas, Mehmet Akyüz, Mertcan Aktaş, Onur Demir, Fatih Atik, Mert Örnek, Hüsamettin Tut
Teknik Direktörü: Metin Diyadin
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan xx, Mehmet Uslu xx, Robin Yalçın xx, Petrucci xx, Kweuke xx (Ozan Papaker dk. 79 xx), Recep Niyaz xx (Oğulcan dk. 58 xx), Saadane xx, Samudio xx (Edomwonyi dk. 67 xx), Süleyman Koç xx, Orhan Ovacıklı xx, Ümit Kurt xx
Yedekler: Cihan, Muhammet Alperen, Ozan, Oğulcan, Sinan, Edomwonyı, Furkan, Özgür, Emir Han
Teknik Direktörü: İbrahim Üzülmez
Goller: Sinan Özkan (dk.32 ve 66), Diabang (dk. 35) (Akın Çorap Giresunspor), Ozan Papaker (dk. 80) (Çaykur Rizespor)
Sarı kartlar: Oğuzhan, Anıl (Akın Çorap Giresunspor)

Üzülmez: “Bizim için üzücü bir gece oldu maalesef”
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Giresunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, kendileri için üzücü bir gece olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Üzülmez, “İyi başladığımız bir maç. 10-15 dakikalık süre içerisinde pozisyona giren takım Rizespor’du ama bu ligde her fırsatta üstüne basa basa söylediğim, çok bariz bireysel hatalardan yediğimiz 3 tane gol var. Bugün belki 5 tane gol oldu. Bunların 4’ünü biz attık herhalde. Böylesine önemli maçta defansif hatalar yaptığınız zaman bunların cezasını rakip kesiyor, bugün de kestiler. Üzgünüz tabi 50 dakikalık süre içerisinde futbolumuzu sorgulamamız gerekiyor. Bazı pozisyonlarda kalite eksikliğini de sorgulamamız gerekiyor. Hiçbir zaman hedeflerimizden sapmadık ligde bu tür sonuçlar olacaktır. Çaykur Rizespor’un hedefi bellidir. Bu hedefler doğrultusunda önümüzdeki hafta oynayacağımız Ümraniyespor maçını kazandığımız takdirde avantaj yakalayacağımızı biliyoruz. Giresunspor’u tebrik etmek gerekiyor” şeklinde konuştu.

"Benim Giresun’la Giresunspor’la bir zaman sıkıntım yok"

Maç sonu Rizespor kulübesinin yanında yaşanan olaylarda değinen Üzülmez, “Maçtan sonraki olaylar takdir edersiniz ki önümde olan taç pozisyonundan sonra yaşandı. Giresunspor’un lehine olması gerektiğini söyledim, taraftar beni alkışladı. Ben de onlara cevap vermiştim. Böyle güzel bir diyaloğumuz vardı. Benim Giresun’la Giresunspor’la hiçbir zaman sıkıntım yok. Sadece yardımcı hocam, son dakikalarda stat müdürünün topu toplamaya başladığını dile getirdi. Muhtemelen zaman geçirmeye yönelik bir hareketten dolayı böylesine bir olay yaşandı. Yoksa oyun içerinde Giresunspor’un verdiği mücadeleyi tebrik etmek gerekiyor” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum