1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin, Haşimoğlu ile vizyon kazandı
Çamlıhemşin, Haşimoğlu ile vizyon kazandı

Çamlıhemşin, Haşimoğlu ile vizyon kazandı

Çamlıhemşin Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Haşimoğlu, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaptığı çalışmalar ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-

İlçede vatandaşların da desteğiyle çok güzel bir seçim atmosferi yaşadıklarını aktaran Haşimoğlu, yaptıkları çalışmalarla ilçenin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını, Çamlıhemşin’i turizmle ön plana çıkarmak için projeler geliştirdiklerini ifade etti.

SU PROJESİ TAMAMLANDI
İlçenin altyapı ve ulaşım sorunlarına yönelik olarak titizlikle çalıştıklarını belirten Haşimoğlu, su depolarında bakım ve onarım yaptıklarını, yollarda ise asfalt, beton ve taş duvar projelerine ağırlık verdiklerini söyledi. İlçe merkezine bağlı mahallelerde içme suyu projesini tamamlandıklarını belirten Haşimoğlu, uzun yıllar boyunca suyla ilgili bir problemin yaşanmayacağını söyledi.

hasim1.jpg

ŞEHİR MERKEZİNE KÜLTÜREL DOKUYA UYGUN CEPHE ÇALIŞMASI
Şehir merkezinde dış cephe çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Haşimoğlu, ilçenin kültürel dokusuna uygun olarak binaların cephelerini yenilediklerini, aynı zamanda eskiyen belediye binasına da onarım çalışması yaparak ilçenin dokusuna uygun olarak tasarladıklarını vurguladı.

YOLLARA BETON VE ASFALT
İlçenin engebeli yapısından dolayı ulaşımı kolaylaştırmak adına beton ve asfalt yol çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen Haşimoğlu, yolların kullanım ömrünü ve güvenliğini arttırmak adına taş duvar işlerine de öncelik gösterdiklerini sözlerine ekledi.

galerduzu.jpg

GALER DÜZÜ BOĞA GÜREŞİ ARENA YAPILIYOR
İlçenin doğa ve kültürel turizm imkânlarını arttırmak adına peyzaj çalışmaları gerçekleştirdiklerini, özellikle boğa güreşlerinin yapıldığı alana “Galer Düzü Arena” projesini başlattıklarını ifade etti.

TRANSİT YOL PROJESİ
İlçe merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak adına derenin karşı tarafından transit yol projesini geliştirdiklerini söyleyen Haşimoğlu, alternatif yol özelliği taşıyacak olun yolun çalışmalarına kısa süre içerisinde başlayacaklarını söyledi.

hasim2.jpg

MERKEZE ÇOK KATLI OTOPARK
İlçe merkezinde bulunan Orman İşletmeleri binasının yerine çok katlı otopark yapacaklarını ifade eden Haşimoğlu, otoparkın bulunduğu bölgenin yüzde 80 ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

hasim4.jpg

81 ADET TOPLU KONUT
İlçede TOKİ işbirliğiyle bir toplu konut projesini hayata geçirmeyi planladıklarını söyleyen Haşimoğlu, 81 konutluk projenin talep toplama sürecinde olduğunu belirti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum