1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin'deki olayın cinayet zanlısı tutuklandı
Çamlıhemşin'deki olayın cinayet zanlısı tutuklandı

Çamlıhemşin'deki olayın cinayet zanlısı tutuklandı

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde, arazı anlaşmazlığı yüzünden işlenen cinayetin zanlılarından Ali Kuyumcu (67) çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, 31 Ağustos günü Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde meydana gelen olayda, İlçe Kaymakamlığından birlikte çıkan Ali Kuyumcu (67), oğlu M. Kuyumcu (38) ve akrabaları olan Mustafa Kuyumcu (51) ve Mehmet Kuyumcu (54) isimli kardeşler arasında çıkan tartışmada, baba oğul iki kardeşi silahla yaralayarak kaçmıştı.

Baba oğul otomobilleri ile kaçarken şarampole yuvarlanınca Ali Kuyumcu yakalanmış, oğul M. Kuyumcu ise kaçmayı başarmıştı.

Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken iki kardeş ise yolda hayatlarını kaybetmişti.

zanli1-001.jpg

Kaza sonucu yaralanan Ali Kuyumcu ilk tedavisinin ardından “adam öldürme” suçlaması ile çıkartıldığı Pazar Adliyesi’nde hakim tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Kaçmayı başaran M. Kuyumcu’nun aranmasına devam ediliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum