1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşinliler, kaymakam gitmesin diye yürüdü!
Çamlıhemşinliler, kaymakam gitmesin diye yürüdü!

Çamlıhemşinliler, kaymakam gitmesin diye yürüdü!

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde vatandaşlar kaymakamlarının gitmemesi için yürüyüş yaptı!

A+A-

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde vatandaşlar ve muhtarlar, son kararnameyle Çamlıhemşin Kaymakamlığından, Malatya ili Kuluncak ilçesi kaymakamlığına atanan Okan Daştan'ın atamasının iptal edilip bir yıl uzatılması için Kaymakamlık önünde toplandılar.

kaym1-009.jpg
 
Cuma namazı çıkışında Çamlıhemşin Kaymakamlığı önünde toplanan vatandaşlar burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. İlçe halkı ellerindeki Türk Bayrakları ve üzerinde ‘’Kaymakamımızın kalmasını istiyoruz Başkan (Reis) sana güveniyoruz ‘’ yazılı pankart ile ilçe merkezine kadar yürüdüler. 

kaym2-008.jpg

Çamlıhemşin Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kahan, kaymakamlarının Çamlıhemşin ilçesinde göreve devam etmesini istediklerini belirtti.

Kahan ‘’Vicdanımızın sesini dinleyerek, kaymakamımızdan memnun olduğumuz için burada toplandık. Kaymakamımızın burada kalmasını istiyoruz. Köylülerimiz ve vatandaşlarımız tarafından çok sevilen bir kaymakamımız’’ derken, Ortayayla Köyü Muhtarı Bekir Altınoy ise, ‘’Derneğimizi toplanmasının amacı sadece demokratik hakkımızdır. Gitmemesi kabul görülürse sevineceğiz, kabul görmezse kaymakamımızı güzel bir şekilde uğurlayacağız. Devletimiz her zaman vardır. Bir Kaymakamımız gidecek, diğeri gidecek. Onurumuzla çalışıp yolumuza devam edeceğiz. Siyasi büyüklerimize ve bu kararı veren büyüklerimize de saygılıyız’’ ifadelerini kullandı. 

kaymakamdastan-001.jpg

kaym3-006.jpg

kaym5-003.jpg

kaym6-003.jpg

kaym4-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum