1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çay eksperlerine FİRE bilgilendirmesi
Çay eksperlerine FİRE bilgilendirmesi

Çay eksperlerine FİRE bilgilendirmesi

Çay mevsiminin gelmesiyle bölgede hareketlilik de zirveye ulaştı. Çay alımlarında izdiham başlarken çay eksperlerini bilgilendirme toplantıları da başladı.

A+A-

Rize’de yaş çay mevsimi başlarken, Ramazan ayı öncesi üreticiler bir an önce ürünü toplamak için çay bahçelerine doldu.

findikli6.jpg

Havaların yağışlı gitmesi nedeniyle çay fabrikaları da tedbirleri sıklaştırdı.

findikli5.jpg

Fındıklı Çaykur Çay Fabrikası Müdürü, Tarım Kısım Müdürü, fabrika müdür yardımcıları, ziraat Mühendisleri ve eksperlerin katılımıyla Fındıklı çay fabrikasında düzenlenen toplantıda çay alım eksperleri eğitimden geçirildi.

findikli4-001.jpg

Üreticilere karşı sorumlulukları hatırlatılan eksperlerden; adaletli iş yapmaları ve üreticilere karşı güler yüzlü davranmaları, kendilerini dinleyip anlayışlı olmaları istendi. Yağışlar nedeniyle gelen çayların ıslaklık kontrollerinin hakkaniyetle yapılarak fire konusunda adaletli davranılması istenilen toplantıda eksperlere genel konular hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.

findikli3-002.jpg

findikli2-002.jpg

findikli1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum