1. HABERLER

  2. ÇAYELİSPOR

  3. Çayeli-Kalkandere maçında olay
Çayeli-Kalkandere maçında olay

Çayeli-Kalkandere maçında olay

Çayelispor ile Kalkanderespor arasında oynanan Süper 1. Amatör Küme Play-Off şampiyonluk maçında taraftarlar arasında çıkan olaylarda 5 kişi yaralandı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize'de Çayelispor ile Kalkanderespor arasında oynanan Süper 1. Amatör Küme Play-Off şampiyonluk müsabakasında taraftarlar arasında çıkan olaylarda beş kişi yaralandı.

Bugün Rize Ekrem Orhon Stadı'nda oynanan müsabakanın 90. dakikasında gol atarak öne geçen Kalkanderesporlu futbolcuların Çayelispor taraftarlarının bulunduğu tribünlerin önüne giderek sevinç gösterisi yapmak istemesi olaylara neden oldu.

28387

Çayelisporlu taraftarlar, Kalkanderesporlu futbolcuları protesto edince iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı. Taraflar birbirini taş yağmuruna tuttu.

28388

 Çıkan olaylarda bir taraftar bıçaklanırken taş isabet eden dört taraftar ise yaralandı. Olay polisin müdahalesi ile yatıştırıldı.

28389

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum