1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Çayeli ya 3. Lig'e çıkacak ya da çıkacak!
Çayeli ya 3. Lig'e çıkacak ya da çıkacak!

Çayeli ya 3. Lig'e çıkacak ya da çıkacak!

15 kişilik yeni yönetimiyle Çayelispor başkanı seçilen Mehmet Kemal Arıcı, tek hedefin 3. Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

A+A-

Cem Ketenci Çayelispor Tesisleri’nde yapılan kongrede mevcut başkan Mehmet Kemal Arıcı yeniden başkan seçildi.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Çayelispor Kulübü’nün yaptığı kongrede yeni yönetimi belli oldu.

cayelispor.jpg

15 kişilik yeni yönetimiyle birlikte 2015-2016 sezonunda iddialı olduklarını söyleyen Mehmet Kemal Arıcı ’’Bu bir devir teslim durumundan ibarettir. Buraya gelenlerin hepsi Çayelispor'un sevgisiyle buraya gelmiştir. Haziran 2016'da tekrar bir seçim yapılacak. Mutlaka hatalarımız olacaktır. Bu iş bir ekip işidir. Biz3. Lig'e çıkmak istiyoruz. Eğer çıkamazsak Haziran ayında bu işi bizden daha iyi yapacak kişilere teslim etmeyi düşünüyoruz. Birinci seneyi saymıyoruz. İkinci senede de başarısız olursak demek ki biz bu işi yapamıyoruz. Bizden sonra gelecek olan, bu işi iyi bilen birisi Çayelispor'u 3. Lig'e çıkarması gerekiyor. Eğer biz başaramazsak demektir ki bizim bilmediğimiz bir şey var onları yapması lazım. Ben bu felsefe ile hareket ediyorum. İnşallah 3. Lig'e çıkarırsak da bu Çayelispor için bir başarı olur. Eğer çıkaramazsak gitmemiz için daha iyi bir neden olur. Bizden sonra yönetime gelip çıkaranlara yol açma açısından. Çayelispor'a başka projelerle katkı sağlayacak arkadaşlar da görevi teslim almak için Haziran ayına hazırlıklı olsunlar" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum