1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇAYELİ YENİ SGK BİNASI’NIN TEMELİ ATILDI
ÇAYELİ YENİ SGK BİNASI’NIN TEMELİ ATILDI

ÇAYELİ YENİ SGK BİNASI’NIN TEMELİ ATILDI

Çayeli ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Binası’nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Binanın 300 iş gününde tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

A+A-

Temel atma törenine Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

sgk4.jpg

Hizmetlerini belli planlar doğrultusunda yaptıklarını ifade eden Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, “Vatandaşların gündemi ne ise hükümetin gündemi o olacak dedik ve bunu hiç unutmadık. Burada yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Binası daha seri ve modern teknolojiyle hizmet almanıza vesile olacaktır” dedi.

sgk1.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, “Biz söylenmesi gerekenleri yerinde ve zamanında söyleriz, milletimizle birlikte bu kutlu yürüyüşe devam ederiz. Konuştuklarımızı da yaparız” şeklinde konuştu.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, “Hükümetimizin hizmetleri vatandaşımızın ayağına getirme çerçevesinde yıllar önce aldığı bir karar gereği olarak il merkezlerinde yürütülen bu hizmetlerin artık ilçelerde de yürütülmesi anlamında bu yatırımlar yapılmaktadır” diye konuştu.

sgk2.jpg

Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen de yaptığı konuşmada, “Mekânı iyi olan insanlar hizmeti de daha iyi verirler. Sayın Başbakanımızın restorasyon dönemi diye tabir ettiği yapısal restorasyonu epey bir gerçekleştirdik. Bundan sonra da içtimai reformun restorasyonunun gerçekleşmesini ümit ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum