1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayelili Kaymakam Adayı Karaloğlu, Pazar'da göreve başladı
Çayelili Kaymakam Adayı Karaloğlu, Pazar'da göreve başladı

Çayelili Kaymakam Adayı Karaloğlu, Pazar'da göreve başladı

Pazar Kaymakamlığı maiyetine Kaymakam Refikliği stajı için görevlendirilen Rize Kaymakam Adayı Murat Karaloğlu Pazar’daki görevine başladı.

A+A-

1,5 aylık Kaymakam Refikliği stajı boyunca ilçe Kaymakam Selçuk Aslan’a refakat edecek Kaymakam adayı Murat Karaloğlu, ilçedeki iş ve işlemler, Kaymakamlığın faaliyet, koordinasyon, denetim ve yatırım görevleri konusunda incelemelerde bulunacak.

murat_karaloglu.jpg

Kaymakam Refiki Murat Karaloğlu’nun özgeçmişi;

1986 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu. İlköğretim ve Lise eğitimini sırasıyla Kaptanpaşa İzzet Akçal İlköğretim Okulu ve Çayeli Vakıfbank Lisesinde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ve Çift Anadal Kapsamında Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü bitirdi. Memuriyet hayatına Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. 2015 yılında 103. Dönem Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti. 25.05.2015 tarihinde Pazar Kaymakamlığında Kaymakam Refikliğine başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum