1. HABERLER

  2. ÇAYELİSPOR

  3. Çayeli'nde masa tenisi turnuvası
Çayeli'nde masa tenisi turnuvası

Çayeli'nde masa tenisi turnuvası

Rize'nin Çayeli ilçesinde düzenlenen masa tenisi turnuvasında anneler birbirleri ile kıyasıya mücadele etti.

A+A-

Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu tarafından organize edilen masa tenisi turnuvasına bir çok veli katıldı. Anneler arası yapılan turnuvada, maçlar hayli çekişmeli geçti.

Şahika İlköğretim Okulu'nun çok amaçlı salonunda eleme usulü yapılan masa tenisi turnuvasında anneler izleyenlere hayli keyifli dakikalar yaşattı.
Yarışma sonunda Gülçin Eskiçırak birinci, Feyza Naraoğlu ikinci, Huriye Yılmaz ise üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren annelere ise kupa verildi. Turnuva sonunda, yarışmaya katılan ve izlemeye gelen misafirlere de yemek ikramında bulunuldu.

Annelerden sonra babalar arasında yapılan masa tenisi turnuvası ise anneler turnuvasının gölgesinde kaldı. Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Esra Kotiloğlu tarafından organize edilen turnuvada birinci olan Gülçin Eskiçırak, "Gerçekten harika bir organizasyondu. Kadınların da düşünülerek yapılan masa tenisi turnuvası biz anneleri hayli memnun etti.'' dedi.

Eskiçırak, daha çok erkeklerin yaptığı turnuvaların bayanlar arasında da olmasının önemli bir olay olduğunu belirterek, ''Şahika gerçekten annelerin sosyal hayatta olmasını sağlayan bu tür organizasyonlara önemli bir yer veriyor. Hem çocuklarımız, hem de biz veliler Şahika' dan ciddi bir şekilde istifade ediyoruz. Ben özellikle kadınlarımızın bu tür faaliyetlere mutlaka katılmalarını arzu ediyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız