1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli’nden Öteye Kültür ve Sanat Festivali
Çayeli’nden Öteye Kültür ve Sanat Festivali

Çayeli’nden Öteye Kültür ve Sanat Festivali

Rize’nin Çayeli ilçesinde start alan ’’Çayeli’nden Öteye Kültür ve Sanat Festivali’’nin ilk gününde Çayeli halkı eğlenceli saatler geçirdi.

A+A-

Programa Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Çayeli Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Hüsrev, bir çok dernek başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

cayeli1-002.jpg

Bu sene birincisi düzenlenen festivalin her sene geleneksel hale gelmesi bekleniyor. Çayeli Belediyesi, Çayeli Dernekler Federasyonu, Bursa Çayelililer Derneği ve Ankara Çayelililer Derneği tarafından hazırlanan festival 3 gün sürecek.

cayeli2-002.jpg

Festivalin ilk günü müzik şöleni ile başladı. Erdal Ata Bulvarı’nda gerçekleşen konser ilk olarak halk oyunları ekibi sahnesi ile başladı. Sonrasında Karadeniz Bölgesinin sanatçıları Herem, Erol Şahin ve Volkan Arslan sahnesi ile devam etti. Kendine özgü şarkılarıyla izleyicilere hoş vakitler geçiren sanatçılara sahneden inerken buket çiçek taktim edildi.

cayeli4-001.jpg

Festivalin ikinci gününde Sinan Özen ve Resul Dindar sahne alacak. Yarışmalar ve sosyal aktiviteler ile devam edecek olan festival, 3. günü Kupsa Pikniği ile son bulacak.

cayeli3-002.jpg

cayeli5-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız