1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Çayeli'ne Avrupa Şampiyonluğu getirdi
Çayeli'ne Avrupa Şampiyonluğu getirdi

Çayeli'ne Avrupa Şampiyonluğu getirdi

Çayeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Umut Sargın’ın da sporcusu olduğu Türkiye A Milli Rafting Takımı Avrupa şampiyonu oldu.

A+A-

Çayeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  (Denizcilik Lisesi) 11/A sınıfı öğrencisi Ahmet Umut Sargın’ın da sporcusu olduğu Türkiye A Milli Rafting Takımı 21–23 Mayıs 2015 tarihinde Bosna Hersek'te yapılan Avrupa Rafting Şampiyonasında Avrupa birincisi oldu.

cayeli2-001.jpg

8 ülke takımının katıldığı şampiyonada Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Umut Sargın’ın da bulunduğu Türk Rafting Milli Takımı zorlu rakiplerini yenerek birinci oldu. Yeni hedeflerinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu belirten Ahmet Umut Sargın çalışmalara ara vermeden devam edeceğini söyledi.

cayeli3-001.jpg

Okul Rafting takımında başladığı spor yaşamını Avrupa şampiyonluğu ile devam ettiren Ahmet Umut Sargın okulunu sevince boğarak; Burak Yılmaz ve Batuhan Hayri Ataşer'den sonra okulun yetiştirdiği üçüncü milli sporcu olma unvanını elde etti.

cayeli1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız