1. HABERLER

  2. ÇAYELİSPOR

  3. Çayeli'nin 3. Lig'e terfi heyecanı
Çayeli'nin 3. Lig'e terfi heyecanı

Çayeli'nin 3. Lig'e terfi heyecanı

3. Lig'e terfi maçalrına hazırlanan Çayelispor, KTÜ Sosyal Tesisleri'nde 10 günlük kamp yapacak.

A+A-

Rize'nin 3. Lig'deki temsilcisi olmayı hedefleyen Çayelispor, 3. Lig'e terfi maçlarına iddialı hazırlanıyor.

Rize oynanan Play-Off maçlarından sonra kısa bir ara veren Çayelispor futbol takımı kendi tesislerinde sürdürdüğü çalışmalarını tamamladı.

Çayelispor, Karadeniz bölgesi takımlarının kendi aralarında oynayacağı 3. Lig'e terfi maçlarına hazırlanmak amacıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Tesislerinde 10 günlük kamp programına başladı. Dün akşam saatlerinde Çayeli'nden ayrılan kafile için Hükümet Meydanı'nda bir uğurlama programı tertip edildi.

Programda bir konuşma yapan Çayelispor Kulübü Başkanı Mustafa Baltacı, 3. Lig için büyük umut taşıdıklarını belirterek, “Futbolcu kardeşlerimiz Trabzon'da yapacakları 10 günlük kamp süresince enerji depolayacaklar. Çayelispor'u, hak ettiğimize inandığımız 3. lige çıkaracaklarına; ben, yönetim kurulu arkadaşlarımız ve Çayeli halkı canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum