1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Çayelispor ile Ardeşengücü maçında olaylar çıktı
Çayelispor ile Ardeşengücü maçında olaylar çıktı

Çayelispor ile Ardeşengücü maçında olaylar çıktı

Rize’de Bölgesel Amatör Ligi maçında olaylar çıktı 

A+A-

- Penaltılara giden maçta Çayelispor rakibi Ardeşengücü’nü 6-4 mağlup edince karşılaşma sonrasında saha karıştı 
- Çıkan olaylarda Çayelisporlu futbolcuların da aralarında bulunduğu bazı futbolcular ile taraftarlar da hafif şekilde yaralandı....ball-001.jpg

Rize’de bugün Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup Play Out maçında Derepazarı İlçe Stadı'nda karşı karşıya gelen Çayelispor-Ardeşengücü maçı sonrasında olaylar çıktı. Çıkan olaylarda futbolcu ve taraftarlardan yaralananlar oldu.

ballll.jpg

Derapazarı İlçe Stadı'nda bugün iki ilçe takımı Çayelispor-Ardeşengücü futbol takımları arasında oynanan Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup Play Out karşılaşmasının her iki yarısında birer gol bulan Ardeşen takımı; 2-0 önde götürdüğü maçın son 5 dakikasında kalesinde 2 gol birden görünce maçın  normal süresi 2-2 sona erdi.

Uzatmalara giden maçta skor yine değişmeyince karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda maçı Çayelispor 6-4 (penaltılar 4-2) kazandı. 

bal3-002.jpg

Maç sonrası Çayelispor taraftarları takımlarının sevinçlerine ortak olmak için sahaya girince ardından Ardeşengücü taraftarları da sahaya girdi.

Saha Ardeşen takımının taraftarlarının girmesi ile bir anda karışırken, çıkan olaylara polis ve jandarma ekipleri müdahale etti.

bal2-003.jpg

Olaylar sonrasında Yeşil Beyazlı Çayelisporlu futbolcuların da aralarında bulunduğu futbolcu ve taraftarlardan yaralananlar oldu. 

bal1-006.jpg

Öte yandan Çayelispor bu maç sonrası önümüzdeki sezonda da BAL Ligi’nde oynamaya devam edecek, Ardeşengücü ise 1. Amatör kümede oynayacak. 

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum