1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇAYKUR'dan bayram müjdesi
ÇAYKUR'dan bayram müjdesi

ÇAYKUR'dan bayram müjdesi

ÇAYKUR'dn yapılan açıklamada, işçi ikramiyelerinin bayram öncesi ödeneceği bildirildi.

A+A-

ÇAYKUR, işçilerin bayrama daha huzurlu bir şekilde girmelerine zemin hazırlamak amacıyla ikramiyelerinin yarın hesaplara aktarılacağını açıkladı.

Kurumdan yapılan açıklamada, ÇAYKUR işçi personelinin 2019 sezonu ikinci dilim ikramiye toplam tutarının 18 milyon 500 bin lira olduğu belirtildi.

İkramiye bedellerinin tümünün ilgili banka hesaplarına aktarılacağının kaydedildiği açıklamada, çalışanların 01 Haziran Cumartesi gününden itibaren ikramiyelerini hesaplarından çekebilecekleri kaydedildi.

Çykur'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İşçi personelimizin 2019 yılı ikinci dilim ikramiye bedeli olan 18.500.000 TL, işçi personellerimizin hesaplarına aktarılmış olup, işçi personelimiz ikramiye bedellerini yarın 01 Haziran 2019 Cumartesi günü ilgili banka hesaplarından çekebileceklerdir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum