1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur'dan organik ödeme
Çaykur'dan organik ödeme

Çaykur'dan organik ödeme

ÇAYKUR organik yaş çayın fark bedeli olan 25 milyon 700 bin lirayı ödemeye başladı

A+A-

ÇAYKUR, Nisan ve Mayıs ayında aldığı organik yaş çayın fark bedeli olan 25 milyon 700 bin lirayı ödemeye başladığını duyurdu. 

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Nisan ve Mayıs aylarında üreticiden alınan 11 bin 268 ton organik yaş çaya ait bedelin, üretici hesaplarına bugün itibariyle aktarıldığı ifade edildi.
 
ÇAYKUR tarafından yapılan açıklamada ‘’Üreticilerimizden nisan ve mayıs aylarında satın almış olduğumuz organik çay fark bedeli olan 25 milyon 700 bin liranın tamamı organik çay üretimi yapan üreticilerimizin banka hesaplarına 10 Temmuz Salı günü itibariyle aktarılmış olup, üreticilerimiz hesaplarındaki paraları 11 Temmuz Çarşamba gününden itibaren çekebileceklerdir. Üreticilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ ifadeleri kullanıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız