1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çaykurspor'dan yeni stat
Çaykurspor'dan yeni stat

Çaykurspor'dan yeni stat

Çaykurspor Kulübü, Rize futboluna Karadeniz bölgesinde emsali bulunmayan yeni bir futbol sahası kazandırıyor.

A+A-

B. ALİ KAVALCI - Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Yüce, yaptığı açıklamada yeni tesisle birlikte çalışmalarının da daha verimli hale geleceğini belirterek, “7 branşta faaliyet gösteren kulübümüzün Rize’de, spora yıllardır kazandırdığı başarılar artık herkesçe bilinmektedir. Bizler bu faaliyetlerimiz her branşta en iyi ve en başarılı takım konumuna getirmeye çalışıyoruz. Ana tamir fabrikamız yanındaki mevcut sahamızı sentetik çim saha yaparak, ilimizde ve bölgemizde benzeri bulunmayan bir futbol sahasını gençlerimize ve kulübümüze kazandırmış olduk. Işıklandırması, çevre telleri ve çim zemini tamamlanan sentetik çim sahamızı, 2007–2008 futbol sezonu için yakında hizmete açmış olacağız. Kulübümüze, Rize’mize ve futbol oynayan gençlerimize, dahası takımlarımıza hayırlı olsun. Futbol sahamız star 1 ve İSO 9001 Belgeli FİFA standartlarında yapılmıştır. Zaten futbolun dışındaki diğer kulüp takımlarımız birinci lig kategorisinde bulunmaktadırlar.
Geçen haftalarda Rize Belediyesinin düzenlemiş olduğu 1.Yaz sporları şenliğine katılan, Çaykurspor Rafting takımımız, Kano ve rafting yarışmalarında ikincilik elde etmiştir. Bu başarılı sportif organizasyonlarından dolayı, Rize Belediye Başkanı Sayın Halil Bakırcı ve ekibini kutluyorum. Yine geçen ay, Çaykurspor hentbol takımımız Alanya’da düzenlenen Küçükler Hentbol Şampiyonasında, Türkiye üçüncüsü olarak göğsümüzü kabartmıştır. Artık bundan böyle bu 7 branşta bu sezon yapacağımız spor müsabakalarında hem kurumumuza, hem de Rize şehrimize önemli dereceler ve ödüller kazandıracağız.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum