1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur’un yağmalanmasını durdurmak için yetki istiyoruz!
Çaykur’un yağmalanmasını durdurmak için yetki istiyoruz!

Çaykur’un yağmalanmasını durdurmak için yetki istiyoruz!

Rize'de bir araya gelip bu açıklamayı yaptılar:

A+A-

Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı, 1 Kasım seçimleri için hazırlıklara başladı.

İl başkanlığında açıklama yapan Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz “En başta Çaykur’un yağmalanmasını durdurmak için yetki istiyoruz. HES’ler ile suyumuza el koyulmasını durdurmak için yetki istiyoruz. Yeşil Yol adı altında madenlerimizin sömürülmesini ve eşsiz doğal güzelliklerimizin durdurulması için yetki istiyoruz. Karadeniz’imizin yabancı şirketler tarafından sömürülmemesi ve balıkçılığı geliştirmek için yetki istiyoruz. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için şu günlerde verdiğimiz vatan savaşını zaferle sonuçlandırmak için PKK’nın siyasi kanadı olan HDP’yi meclis dışına itmek önemli” dedi.

Öksüz, Vatan Partisi’nin olmadığı bir meclisin ABD’ye karşı adım atamayacağını söyleyerek, “Vatansever Rizeliler, bildiğiniz gibi Mafya-Tarikat-Gladyo sistemi 7 Haziran seçimlerinde HDP’yi tüm kanallarda, gazetelerde ve yayın kuruluşlarında parlatarak meclise soktular ve böylelikle PKK’nın siyasi gücünü kat kat arttırmış oldular. Şımartılan PKK, 7 Temmuz-23 Temmuz tarihleri arasında yol kesme, araba yakma, taciz ateşi açma, yollarda kimlik kontrolü yapma türünden tam 96 eylem yaptı. Ancak TSK yaşanan bu duruma 24 Temmuz’da karşılık vererek vatan savaşını başlatmış oldu. PKK ve siyasi kanadı HDP hemen feryadı kopararak bu savaşın ‘’Saray Savaşı’’ olduğunu ve Recep Tayyip Erdoğan’ın milliyetçi oyları toplamak için başlattığını açıkladılar. Gerçekte Erdoğan, Türkiye’nin 24 Temmuz’da ABD’nin kara gücüne karşı harekete geçmesini sağlayan kişi değil, gelişmelerin peşinden sürüklenen kişidir. Görüldüğü gibi AKP ile PKK’nın ortaklaşa yürüttüğü açılım iflas etmiştir. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için şu günlerde verdiğimiz vatan savaşını zaferle sonuçlandırmak için PKK’nın siyasi kanadı olan HDP’yi meclis dışına itmenin önemli olduğunu ve Vatan Partisi’nin olmadığı bir meclisin ABD’ye karşı adım atamayacağını özellikle vurgulamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum