1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Çelik, Ankaragücü mağlubiyetini yorumladı
Çelik, Ankaragücü mağlubiyetini yorumladı

Çelik, Ankaragücü mağlubiyetini yorumladı

Evinde Ankaragücü'ne 1–0 öne geçtiği maçta 2–1 mağlup olan Pazarspor'un Teknik Direktörü Hasan Çelik, 90 dakikayı değerlendirdi:

A+A-

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Pazarspor Teknik Direktörü Hasan Çelik şunları söyledi: “Son haftalarda iyi futbol oynayan, deplasmanlarda da kazanan bir takımımız vardı. Bu hafta da şampiyonluğa oynayan bir takımla oynadık. Üç puan için maça çıktık. 1–0 da öne geçtik. İlk 25 dakikada fazla atak yapan ve topla oynayan bir Pazarspor vardı. İlk yarının sonlarına doğru rakibe pozisyon vermeden çok basit bir pozisyonda yediğimiz golden dolayı morallerimiz biraz bozuldu. İkinci yarıya baktığımızda da rakibin pozisyonu yok ama 2–1 mağlup oluyorsunuz. Bu maçlarda bir puan da çok önemlidir ama rakip şampiyonluğa oynuyor bizden daha fazla istediler. Bizim daha fazla çalışıp bir an önce bu konumdan kurtulmamız gerekiyor. Puan olarak iyiyiz ama maçlarımızı kazanırsak daha iyi olacağız. Mücadele eden kardeşlerimi kutluyorum, yoğun bir tempodayız. İnşallah ilerleyen haftalarda çok daha iyi olup bir an önce Pazarspor’u ligde bırakmak için gereken mücadeleyi ortaya koyacağız.”

HABERİN VİDEOSU:



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum