18 Mayıs 2012 Cuma
Rize15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cengiz Kurtoğlu, boks eldivenlerini taktı!
09 Şubat 2012 Perşembe 17:19

Cengiz Kurtoğlu, boks eldivenlerini taktı!

ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, ziyaret ettiği Türkiye Boks Federasyonu'nda kendisine hediye edilen eldivenlerle böyle şov yaptı...

Necmettin Numanoğlu
ANKARA- Türkiye’nin yaşayan efsanelerinden ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, Türkiye Boks Federasyonu’nu ziyaret ederek Genel Sekreterlik görevine başlayan akrabası ve hemşerisi Naci Numanoğlu’na “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Kendi tarzında Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından biri olan Cengiz Kurtoğlu, gerçekleştirdiği ziyaret ile Türk boksu için emek harcayan federasyon çalışanlarına moral ve destek verdi.

Aynı zamanda Türkiye Boks Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu’nun akrabası da olan Kurtoğlu, federasyon başkanı ve üst düzey yöneticiler ile çalışan personele çalışmalarında başarılar diledi.

Cengiz Kurtoğlu’nun Türkiye Boks Federasyonu’na gerçekleştirdiği ziyaret, özellikle Genel Sekreter Naci Numanoğlu ile sıcak bir sohbet ortamında geçerken, Numanoğlu da Kurtoğlu’na ziyaret anısına boks eldiveni hediye etti.

Okuyucu Yorumları
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Toplam 4 yorum.
  • Talat GÜNDAY12 Şubat 2012 Pazar 13:41Teşekkürler

    Öncelikle değerli sanatçımız, kardeşim Cengiz Kurtoğlu'na selem ve sevgilerimi iletiyorum.1970'li yıllarda Arhavi boks sporunun yapıldığı önemli bir ilçemizdi ve çok başarılı sporcu arkadaşlarımızda vardı. Cengiz Kurtoğlu' nun yakınlığı da buradan geliyor. Kadir kardeşim yorumunda benden bahsettiği için kendisine teşekkür ediyorum,gözlerinden öperim.

  • kadir aşkın erol10 Şubat 2012 Cuma 14:12helal abımıze

    helal be cengız abi tamda rengını takmışsın ellerıne pazarsporumuzun mavı beyaz rengı nede yakısmıs abı cok zayıflamıssın ya senı sevmeyen olsun cengız abı bırde pazarsporumuza soyle karadenızı sarsacak bır mars sarkı beste yapsanda stadımızda ınletsek ne guzel olurdu dimi abi ama umuyorum bunuda yapacaksın burdan talat abımınde ellerını opuyorum saygularımla pazarspor taraftar dernegi başkanı kadir aşkın erol..PAZARLİ KORSANLAR......ŞAMPİYON PAZARSPOR...1973

  • livadi10 Şubat 2012 Cuma 12:48merak buya cevap

    peki senin ne işin vardi ?

  • aynen doğru09 Şubat 2012 Perşembe 21:44merak bu

    bır gece baktım kı cengız kurdoğlu batum lımanındakı şeratın otelınde blekjek oynuyor yanı daha doğrusu 21 şaşırdım kaldımsalonun mudurunu çağırdım ddımkı bu adam kım ban dedıkı cengız kurdoğlu pekı dedım sureklı gelıyormu dedım evet ayda bır ıkıdefa gelırdedı buda bılınmıyen obur merakı

  • MANŞETTEN DÜŞMEYENLER

    ANALİZ
    ÜYE İŞLEMLERİ