1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CEZAYA İTİRAZ ETMEK CEZADAN DAHA PAHALIYA PATLADI
CEZAYA İTİRAZ ETMEK CEZADAN DAHA PAHALIYA PATLADI

CEZAYA İTİRAZ ETMEK CEZADAN DAHA PAHALIYA PATLADI

EN SON 26 YIL ÖNCE ASKERLİK İÇİN GİTTİĞİ İSTANBUL'DAN 2014'TE KESİLMİŞ HGS CEZASI GELEN RİZELİ, İTİRAZ MASRAFI CEZAYI GEÇİNCE ÖDEME YAPTI!

A+A-

En son 26 yıl önce askerlik için gittiği İstanbul'dan kendisine 2014 yılında kesilmiş HGS cezası gelen Rizeli Cemal Kulaksız, cezaya itiraz etmenin daha pahalı olduğunu görünce çareyi cezayı ödemekte buldu. 

ceza.jpg

Rize'de yaşayan 45 yaşındaki Cemal Kulaksız'a en son 26 yıl önce gittiği ve sonrasında hiç bulunmadığı İstanbul'dan 2014 yılında Hızlı Geçiş Sistemi'nden geçtiği gerekçisiyle ceza geldi.

Posta yoluyla kendisine tebliğ edilen cezaya itiraz etmek isteyen Kulaksız, itiraz etmek için cezadan daha çok ücret ödemesi gerektiğini görünce itirazdan vazgeçerek borcu ödedi. Yaşadıklarını analatan Kulaksız "90 yılında İstanbul'a askerlik için gitmiştim ve daha sonrasında hiç İstanbul'da bulunmadım ama 2014 Yılında köprüden Hızlı Geçiş Sistemi'nden geçmişim. Ceza geldi bana. Dedim bu cezayı iptal edelim. Sabahtan beri tam 1 gün uğraştım. 'Notere git, sigortaya git, oraya git, buraya git' her yere gittim. Baktım olmuyor bu böyle olacak gibi değil ben de vergi dairesine gittim cezayı ödedim" dedi.
Aracının 1992 model olduğunu ve İstanbul'a gitmesinin zor olduğunu da belirten Kulaksız "Ben Rize'nin dışına çıkmış değilim. Lada Samara marka araç, 92 model zaten bu İstanbul'a gider mi ? hiç bilmiyorum. Karayolları'nı aradım bana anlattıklar ne yapmam geektiğini, baktım ki çok uzun hikaye hiç gitmediğim İstanbul'dan yediğim 50 TL cezayı ödedim kurtuldum" diye konuştu.
Cezayı yediği yeri merak ettiğini sözlerine ekleyen Kulaksız "Bu cezadan sonra bir gitmek görmek lazım İstanbul'u. Ceza yediğim yeri merak ediyorum bi gidip göreceğim" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız