1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP Pazar'da aday tanıtım toplantısı yaptı
CHP Pazar'da aday tanıtım toplantısı yaptı

CHP Pazar'da aday tanıtım toplantısı yaptı

CHP Pazar Belediye Başkan Adayı Kazım Balta'nın tanıtım toplantısında diğer ilçe adayları da söz aldı...

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
CHP Pazar İlçe Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi.

saltukdeniz1.jpg

İlçe Başkanı Adnan Solak'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, parti olarak seçimlere hazır olduklarını ifade etti.

Deniz, bu seçimlerin sadece CHP'nin değil tüm Türkiye'nin seçimi olduğunu ve mutlaka galip çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi.

chp7-001.jpg

Diğer ilçe belediye başkan adaylarının da kısa birer konuşma yaptığı toplantıda Pazar Belediye Başkan Adayı Kazım Balta kendisini tanıtıp projeleri hakkında bilgi verdi.

chp8kazimbalta.jpg

Nasıl bir belediyecilik yapacağını anlatan Balta, “Sosyal demokrat belediyeciliğinin ne olduğunu göstermek için yola çıktık. Yanı hem sosyal hem demokrat belediyeciliğin burada şahikasını gerçekleştirmek için yola çıktık. Burada paradigmayı değiştirmek için yola çıktık. Pazar’ın kaderini değiştirmek için yola çıktık. Pazar halkı mevcut durumdan memnunsa bizim zaten diyecek sözümüz yok. Ama ben tamamının memnun olmadığını görüyorum.” dedi.  

chp6-003.jpg

chp5-005.jpg

chp4-005.jpg

chp3-008.jpg

chp2-011.jpg

chp1-014.jpg

İşte aday tanıtım toplantısından geniş görüntü ve yapılan açıklamalar:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
38 Yorum