1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP Pazar'da adayını böyle belirleyecek
CHP Pazar'da adayını böyle belirleyecek

CHP Pazar'da adayını böyle belirleyecek

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Pazar Belediye Başkan adayının belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilecek eğilim yoklamasıyla ilgili üyelere çağrıda bulundu.

A+A-

Konuyla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, yaptığı açıklamada, "Rize İli Pazar İlçemizde Belediye Başkanlığına aday adayı olan arkadaşlarımızın ve örgütümüzün talebi, ilçe ve il başkanlığımızın oluru ve genel merkezimizin kararı ile belediye başkan adayımızı tüm üyelerimizin katılımıyla 2 Aralık 2018 Pazar günü Pazar Belediyesi Kültür ve Düğün Salonunda Saat 08.00 - 17.00 arasında yapılacak eğilim yoklaması ile belirleyeceğiz. Bu nedenle; Pazar İlçe Başkanlığımıza kayıtlı tüm üyelerimizi kendi adayını belirlemek üzere 2 Aralık 2018 Pazar günü yapacağımız eğilim yoklaması için oy kullanmaya, vatandaşlarımızı da yaşanacak demokrasi şölenine şahitlik etmeye davet ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum