1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP Pazar'da Kazım Balta Başkanlığa aday oldu
CHP Pazar'da Kazım Balta Başkanlığa aday oldu

CHP Pazar'da Kazım Balta Başkanlığa aday oldu

Pazar Belediye Meclis Üyesi Kazım Balta, Cumhuriyet Halk Partisi Pazar İlçe Olağan Genel Kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

CHP Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta 3 Aralık Perşembe günü Belediye Kültür ve Düğün Salonunda saat 11.00’de de yapılacak olağan kongrede başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

balta.jpg

CHP İlçe Başkan Adayı Kazım Balta, mevcut ilçe başkanı Hasan Banko ve diğer aday Arif Bayraktar’ın aday olmayacaklarını deklare ettiklerini, adaylardan Abdullah Yıldız’ın ise düşünme aşamasında olduğunu ifade ederek, “Kongrede arzumuz tek liste ile güçlü bir yönetim oluşturmaktır. Ancak demokrasi vardır ve başka aday adayları olabilir. Amaç, bütünleşerek çıkmaktır. Benim dışımda cereyan eden bir inisiyatifin adayıyım. Benim üzerimde anlaşma sağlandığı için adayım. Birlikte bir liste yapabilir miyiz noktasında çalışıyoruz.” dedi.

Kazım Balta, 2014 seçimlerinde CHP listesinden Pazar Belediye Meclis üyeliğine seçilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum