1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP Rize 36. İl Kongresinde 2 liste yarıştı
CHP Rize 36. İl Kongresinde 2 liste yarıştı

CHP Rize 36. İl Kongresinde 2 liste yarıştı

Tek gıda iş sendikasının salonunda gerçekleşen 36. CHP Rize İl kongresinde mevcut başkan Mesut Rakıcı ve Mustafa Güngör’ün listeleri yarıştı.

A+A-

Tek Gıda İş Sendikası Salonundaki kongreye, CHP İstanbul milletvekili Dursun Çiçek ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen de katıldı.

KENAN BIYIK, GÜNGÖR’ÜN LİSTESİNDE

CHP’den Rize Milletvekili adayı olan Kenan Bıyık, CHP Rize İl başkan aday Mustafa Güngör’ün listesinden seçime girdi. Kenan Bıyık Kongrede yaptığı konuşmada, “CHP’ye her şekilde hizmete hazırım. Ben Kenan Bıyık Olarak söylüyorum ki artık ölene kadar Cumhuriyet Halk Partiliyim. Kimse bunun altında başka şeyler aramasın. Cumhuriyet Halk Partisi nerede görev verirse orada görev yapmaya hazırım” dedi.

chp5-004.jpg

Başkan adaylarından Mustafa Güngör seçim öncesi yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları vererek “Mevcut başkan Sayın Mesut Rakıcı ile aramda hiçbir sorun yoktur. Açık konuşmak gerekirse kendisini çok severim. Burası benim evimdir. Kim kazanırsa kazansın hiçbir şekilde küsmek kırılmak olmayacak. Burası yine benim evim Mesut Rakıcı yine benim başkanım ben yine CHP’nin çalışan bir neferi olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

chp4-004.jpg

163 delegenin oy kullandığı CHP 36. Rize İl kongresinde Mevcut Başkan Mesut Rakıcı 111 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Mustafa Güngör delegelerden 56 oy aldı.

RAKICI “GELİN BERABER YÖNETELİM”

İl Başkanı Mesut Rakıcı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada “Bugün kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Olmuştur. Biz aileyiz gelin iktidar yürüyüşümüzü hep beraber yönetelim. Yeni il merkezimizi hizmete açtık bizi yalnız bırakmayın. Sürekli gelip bizi denetleyin” dedi.

chp2-009.jpg

Kongre sonrası birbirine sarılan iki aday omuz omuza birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum