1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP'den Pazar’da aday tanıtım toplantısı
CHP'den Pazar’da aday tanıtım toplantısı

CHP'den Pazar’da aday tanıtım toplantısı

Pazar’da, CHP'nin belediye başkan adayı ve meclis üyeleri ile il genel meclis üyesi adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazar İlçe Başkanlığınca önce ilçedeki seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı. Ardından Belediye Kültür Merkezi Toplantı salonunda ilçe belediye başkan adayı ile belediye ve il genel meclis üyesi adaylarının yer aldığı aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

hp1.jpg

Toplantıya, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Pazar İlçe Başkanı Adnan Solak, Pazar Belediye Başkan Adayı Kazım Balta, Ardeşen Belediye Başkan Adayı Tahsin Bekir Yazıcı, Pazar Ticaret Odası Başkanı Neşet Çakır, belediye ve il genel meclis üyesi adayları, STK temsilcileri, partililerle vatandaşlar katıldı.

chp12-001.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, ÇAYKUR’a ait fabrikalarda ne Atatürk’ün ne de İsmet İnönü’nün isminin bulunmadığını belirterek, belediyeleri kazandıkları yerlerdeki fabrikalara Atatürk’ün adını koyacaklarını söyledi. 

chp11-001.jpg

CHP Pazar İlçe Başkanı Adnan Solak ise yaptığı konuşmada, “Yaşanılabilir şehrimizin son 10 yılda ışığı sönmüştür ne yazık ki. Yola çıktık çünkü bir şehir hayal ediyoruz. Bu şehirde yeniden var olma kültürünü ortaya çıkartmak için hep birlikte bir çaba içerisinde olmamız gerekiyor. Bizim ayrımcılıktan arınmış katılımcı kimlikli bir belediyeciliğe hem de ilçedeki ekonomik ve sosyal olarak yetiştirmek istiyoruz. Yerel seçimlerde herkesi kucaklayan bir sevgi böceği rolünü benimsedik. Hiçbir ayırım yapmadan her kesim için çalışmaya talibiz. CHP varsa herkes için var.” dedi.

chp10-001.jpg 

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan da yaptığı selamlama konuşmasında, partilerinin ikiye ayrıldığını ifade ederek, “Bir; partiyi sırtında taşıyan partililer, iki; partinin sırtında taşıdığı Cumhuriyet Halk Partililer. Bir dostumuz da AK Partilileri ikiye ayırıyor, diyor ki; AK Partililerle kavga yapan Cumhuriyet Halk partililer, CHP’lilerle kavga eden AK Partililer diye. Bugün bu salonda partiyi sırtında taşıyan, AK Partiyle kavga eden Cumhuriyet Halk partililer var. Biz buraya Kazım Balta’nın kınasına geldik. 31 Mart’ta ise düğünümüz var.” şeklinde konuştu.

chp9-001.jpg

Belediye başkan adayı Kazım Balta ise tanıtım programının sonunda başkan seçildiğinde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında katılımcılara detaylı olarak görsel sunum yaptı.

Konuşmaların ardından belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımı yapıldı.

chp-004.jpg

BAŞKAN ADAYI: Kazım Balta

CHP İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ:

Ömer Hocoğlu

Osman Nuri Hasçelik

Ergün Bekiroğlu

BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİ:

chp-mec_1.jpg

vid1.jpg

galeri.gif

chp2-013.jpg

chp3-010.jpg

galeri.gif

chp4-006.jpg

chp5-006.jpg

galeri.gif

chp6-004.jpg

chp7-002.jpg

galeri.gif

chp8-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum