1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. CHP'yi kahreden kaza: 2 ölü
CHP'yi kahreden kaza: 2 ölü

CHP'yi kahreden kaza: 2 ölü

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri CHP Gençlik Kolları Başkanı 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Kazım Karabekir Mahallesi çıkışında meydana gelen kazada, Mustafa Sanlıoğlu idaresindeki 08 YA 733 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Mustafa Sanlıoğlu ve Murat Keleş hayatını kaybederken, Sultan Nakçi ile Fatma Altuntaş ağır yaralandı. Yaralılar, Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Mustafa Şanlıoğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı, araçtaki diğer kişilerin de parti üyesi oldukları öğrenildi. Ölüm haberleri üzerine CHP Yusufeli ilçe teşkilatına siyah bayrak asıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum