1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çizgi Kahramanlar Rize'de Çocuklarla Buluştu
Çizgi Kahramanlar Rize'de Çocuklarla Buluştu

Çizgi Kahramanlar Rize'de Çocuklarla Buluştu

Çocukların televizyon dünyasından yakından tanıdığı çizgi kahramanlar Süpermen, Örümcek Adam ve Obelix gibi birçok karakter Rize'de miniklere eğlenceli dakikalar yaşattı.

A+A-

Rize Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kahraman Çocuklar” gösterisi İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Çocukların televizyon dünyasından yakından tanıdığı çizgi kahramanlar Süpermen, Örümcek Adam ve Obelix gibi birçok karakter çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Kahramanlar sergiledikleri oyunda çocuklara; yalan söylememeyi, büyüklerin sözünden çıkmamayı ve ailelerini üzmemelerini öğütledi.

Aileleriyle birlikte güzel vakit geçirme fırsatı bulan çocuklar, zaman zaman tiyatro oyununa dahil olarak ufak da olsa sahne tecrübesi yaşama fırsatı buldu.

Tiyatro karakteri oyun sonunda seyircilerin arasına gelerek çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Ramazan etkinlikleri şu program dahilinde devam edecek:

Palyaçolar Yarışıyor 4 Temmuz 2015 Cumartesi saat 14,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi

Karagöz-Hacivat 5 Temmuz 2015 Pazar saat 14,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi

Tasavvuf Musikisi 7 Temmuz 2015 saat 14,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi

Anadolu Jet Orta Oyun Karagöz-Hacivat Fasl-ı Şahane 8 Temmuz 2015 Çarşamba saat: 20,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi Karşısı Kültür Park Önü (Hava yağışlı ise İsmail Kahraman Kültür Merkezi)

Kod Adı Komedi 9 Temmuz 2015 Perşembe saat 14,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız