1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çoruh EDAŞ, aboneleri için Bilgi Güncelleme Projesi başlattı
Çoruh EDAŞ, aboneleri için Bilgi Güncelleme Projesi başlattı

Çoruh EDAŞ, aboneleri için Bilgi Güncelleme Projesi başlattı

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) abonelerine daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek ve kullanıcı güvenliğini sağlamak adına abone bilgilerini güncelleme projesini başlatıyor.

A+A-

Abone bilgilerini İlçe İşletme Şeflikleri, 444 9 186 numaralı Çağrı Merkezi ve www.coruhedas.com web adresinden güncelleyen tüketiciler; planlı elektrik kesintilerinden, sayaç sökme takma işlemlerinden, gecikmeye giren fatura hakkında bilgilendirmelerden, elektrik kesildiğinde ve yeniden bağlandığında yapılacak SMS bilgilendirmelerinden de anında haberdar olabilecekler.

Modern iletişim çağının sağladığı tüm teknolojik altyapıyı kullanarak tüketicilerine daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Çoruh EDAŞ, bu kapsamda abone iletişim bilgilerinin güncellenmesi için tüm abonelerine çağrı yaptı. 28994 Sayılı Elektrik Piyasası Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği Usulsüz Elektrik Enerjisi Tüketimi Madde 32-(1)’ye göre tesisatın fiili kullanıcısının aboneliği üzerine alması gerektiğini, aksi halde usulsüz kullanım nedeniyle açma kapama bedelinin beş katı ceza uygulanacağını hatırlatan Çoruh EDAŞ, bu uygulamaya maruz kalmamaları için dağıtım sorumluluğunda yer alan tüm abonelerinden abone bilgilerini güncellemelerini istedi.

Abone bilgilerini Çoruh EDAŞ İlçe İşletme Şeflikleri, 444 9 186 numaralı Çağrı Merkezi, www.coruhedas.com web sitesi aracılığı ile kolaylıkla güncelleyen tüketiciler; bölgelerinde gerçekleştirilecek planlı elektrik kesintilerinden, sayaç sökme takma işlemlerinden, gecikmeye giren fatura hakkında bilgilendirmelerden, elektrik kesildiğinde ve yeniden bağlandığında yapılacak SMS bilgilendirmelerinden de haberdar olabilecekler.

coruh-edas-duyuru-01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum