1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Çoruh nehrinde can pazarı
Çoruh nehrinde can pazarı

Çoruh nehrinde can pazarı

Bottan savrulan raftingciler yaklaşık 300 metre sürüklenirlerken, 11 yaşındaki kızını kurtarmaya çalışan baba, azgın sulara meydan okudu.

A+A-

Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri'nde rafting yapan bir grup, azgın sularda botlarının alabora olması üzerine zor anlar yaşadı. Bottan savrulan raftingciler yaklaşık 300 metre sürüklenirlerken, 11 yaşındaki kızını kurtarmaya çalışan baba, azgın sulara meydan okudu.
İstanbul'dan tatil yapmak için Yusufeli'ne gelen Fahri Yardımcı, Necmettin Coşkun, Nejdet Coşkun, İbrahim Özgüler, İhsan Erdoğan, Nesrin Erdoğan, Ece Erdoğan Efra Aydın ve Vildan Sönmez, bugün bir bota binerek Çoruh Nehri'nin azgın sularında rafting yaptı. Azgın sularda bir süre giden ekip, daha sonra botun alabora olmasıyla zor anlar yaşadı.

Botun devrilmesi üzerine raftingciler savrulurken, bu sırada 11 yaşındaki kızı Ece Erdoğan'ın sürüklendiğini gören baba İhsan Erdoğan, azgın sularla kıyasıya mücadele ederek kızını kurtardı. Yoğun uğraşların ardından kıyıya çıkan raftingciler, olayın şokunu atlattıktan sonra rafting yapmaya devam etti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız