1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇÖZÜM KOLEJİNDE TEOG MARATONU ERKEN BAŞLADI
ÇÖZÜM KOLEJİNDE TEOG MARATONU ERKEN BAŞLADI

ÇÖZÜM KOLEJİNDE TEOG MARATONU ERKEN BAŞLADI

Çözüm Koleji, bu yıl 8. sınıfa başlayacak öğrencilerine, alanında uzman branş öğretmenlerinin katılacağı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’na (TEOG) hazırlık için TEOG kampı başladı.

A+A-

TEOG kampında bire bir eğitim, psikolojik danışmanlık ve eğitim koçlarıyla başlatılan TEOG Yaz Kampımızda öğrenciler hızlandırılmış TEOG konularını işlerken, deneme testleri çözme fırsatından yararlanıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hamidiye Çözüm Koleji Müdürü Bahri Kahya, Artık etüt eğitim merkezi, dershane gibi kurumların olmadığını anımsatarak, “TEOG kazanım odaklı bir sınav ve TEOG sınavlarına hazırlanan çocukların sınavlara doğru bir sistemle hazırlanması, özgüven ve motivasyonlarının arttırılması çok önemli. Başlatmış olduğumuz TEOG Kampı ile deneyimlerimizi tüm öğrencilere aktarıyoruz. Yoğun ve zorlu geçecek bir yıla kamp süreci ile başlamaları çok avantajlarına olacak. Kazanımlarını hem hazırlık dönemlerinde hem de sınavlarda kullanabilecekler. TEOG Kampı ile öğrencilerimizin geleceklerine dokunmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız