1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de çay topladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de çay topladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de çay topladı!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE'DE ÇAY BAHÇESİNE GİRDİ, ÇAY KESTİ

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÇAYKUR'a ait Ziraat Çay Bahçesi'ne girerek çay kesti. 

erdcay4.jpg

Artvin'in Yusufeli İlçesi'ndeki incelemelerinin ardından helikopterle Rize'ye dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberinde eşi Emine Erdoğan, Bakanlar Faruk Çelik, Veysel Eroğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, yüksek yargı mensupları ile birlikte ÇAYKUR'a ait Ziraat Çay Bahçesi'ne çıktı.

erdcay3.jpg

Burada eline çay makası alarak bir süre çay kesen Erdoğan çifti ardından misafirleri ile birlikte çay bahçesinde çay içti.

erdogancay2.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler ardından ÇAYKUR'a ait Cumhuriyet Çay Fabrikası'na hareket etti. Konukların burada çayın yapılışı ile ilgili olarak yetkililerden bilgi alarak fabrikayı gezdi.

erdogancay1.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE'DEN AYRILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 günlük Rize ve Artvin'i kapsayan gezi ve incelemelerini tamamlayarak Rize'den ayrıldı. 

Erdoğan, akşam yemeği için İyidere İlçesi'ndeki bir otele geçerken, burada yenilen yemeğin ardından Ankara'ya dönmek üzere Trabzon Havalimanı'na geçti. Erdoğan, buradan da beraberindeki eşi Emine Erdoğan ve bakanlarla birlikte cumhurbaşkanlığına ait özel uçakla Ankara'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum