1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Cumhurbaşkanından Pazarlı şehidin ailesine ziyaret
Cumhurbaşkanından Pazarlı şehidin ailesine ziyaret

Cumhurbaşkanından Pazarlı şehidin ailesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz'da hain darbeciler tarafından şehit edilen Rize Pazarlı Murat Naiboğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Türk Telekom Acıbadem binası önünde darbe girişimine karşı koyarken şehit düşen Rize Pazarlı 2 çocuk babası Murat Naiboğlu’nun (39) Acıbadem’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

murat1-002.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan; şehit Murat’ın babası Ravittin ve annesi Nermin ile eşi Gülsu ve çocukları Ahmet ile Merve ve ailenin diğer bireylerine taziyelerini iletti.

murat2-001.jpg

Yaklaşık 3 aydır oğlunun acısını yüreğinde taşıyan anne Nermin Naiboğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, fotoğrafını gösterdiği oğlunun, sevdiklerini görünce mutlu olduğunu ifade etti. 

İSMİ OKULDA YAŞAYACAK

Bu arada İstanbul Maltepe İmam Hatip Ortaokulunun ismi de Şehit Murat Naiboğlu İmam Hatip Ortaokulu olartak değiştirildi.

murat8.jpg

murat3.jpg

murat4.jpg

murat5.jpg

murat6.jpg

murat7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum
İlgili Haberler