1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Cumhur'un göbek atma nedeni
Cumhur'un göbek atma nedeni

Cumhur'un göbek atma nedeni

Rizesporlu Cumhur, Fenerbahçeli oyuncunun faulu karşısında maçın hakeminin oyna işareti üzerine göbek atmasının sebebini bakın nasıl açıkladı:

A+A-

Turkcell Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe ile yaptıkları maçta rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında faul bekleyen, ancak maçın hakeminin (oyna) diyerek oyunu devam ettirmesi üzerine göbek atan Çaykur Rizesporlu Cumhur, art niyetsiz bir tepki gösterdiğini söyledi.
Cumhur, sahalarında Fenerbahçe ile yaptıkları maçın ikinci yarısında yan hakemle aralarında geçen diyaloğun sporun içerisinde olabileceğini savundu.
Fenerbahçeli Selçuk Şahin'in kendisine arkadan yaptığı hareketin faul olduğunu iddia eden Cumhur, ''Ben yere düşüp faul beklerken yan hakem ile göz göze geldik. Bana bakarak iki kez (oyna) dedi. Ben de kalkıp onun isteği ile oynadım. Göbek attım. Kendisinin verdiği kararı bu şekilde eleştirdim. Tepkimi bu şekilde gösterdim. Çünkü benim görüşüme göre yapılan bir faul vardı ve hakemin haklı olmadığını düşünüyordum'' dedi.
Yaptığı davranışın anlık bir davranış olduğunu kaydeden Cumhur, şöyle devam etti: ''Geride olmamızın getirdiği bir stres vardı. Maç içerisinde olan bir hareket. Bana yapılan faul sonrası hakemin devam kararına gösterdiğim art niyetsiz bir tepkiydi. Karadeniz insanının da mizahi yapısına uygun bir tepki oldu. Hakemi küçük düşürücü bir davranış değildi. Futbolda buna benzer olaylar her zaman yaşanabilir. Önemli olan sportif çizginin dışına çıkmadan eleştiriye açık olmak.''


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum