1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Cüzdan başı 15 YTL kesilecek
Cüzdan başı 15 YTL kesilecek

Cüzdan başı 15 YTL kesilecek

Ardeşenspor'a destek amaçlı düzenlenen toplantıda, üç yıllığına her cüzdandan yıllık 15,00 ytl üreticinin de onayıyla kesinti yapılması kararı alındı.

A+A-

4Ardeşenspor'a destek amacıyla öğretmenevinde köy ve mahalle muhtarlarına yönelik bir toplantı düzenlenerek, Ardeşenspor'un tesisleşme konusunda hem bilgiler verildi hem de tesislerin tamamlanabilmesi için destek istendi.

Ardeşenspor'un tesisleşme konusunda çok yol aldığını söyleyen Kaymakam Cemil Kılınç bu tesislerin tamamlanması için herkesin desteğine ihtiyaç olduğunu ifade etti. Kaymakam Kılınç, "Gençlerimizin, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için bu tesis önemli diyorsanız, Ardeşenspor Kulübü'ne sahip çıkmalıyız. Yıllardır hayelde olan ve bir rüya diye adlandırılan tesisleşme olayını Başkan Mehmet Çırakoğlu başlatmıştır. Bizler de gerekli desteği göstermeliyiz. Bir an önce bu tesisleri bitirmek için başta muhtarlar olmak üzere tüm Ardeşenlilerden yardım bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Mümtaz Sinan da yapılmakta olan Ardeşenspor tesislerinin ilçe gençliğinin önünü açacağını kaydetti. Düzenlenen yemekli programa; Kaymakam Cemil Kılınç, Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu, Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Ali Balsüzen, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Fatih Öney ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

1967 yılında kurulan Ardeşenspor Kulübü, 40 yıllık rüyayı gerçekleştirerek sosyal tesislerini kurmaya başlamıştı. Ardeşen Yeni Mahallede eski ilçe tarım müdürlüğü arsasında yer alan yaklaşık üç dönümlük arsada başlatılan sosyal tesis inşaatının bir bölümü olan halı saha daha önce hizmete açılmıştı. Tesislerin içerisinde halı saha, misafirhane, futbol okulu, lokal, cep sineması, çocuk bahçesi, jimlastik salonu gibi daha birçok aktivitenin yer alacağı sosyal tesis yer alacak.

Daha önce tamamlanan tesislerde şu an Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamın köyler arası halı saha turnuvası yapılırken vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum