1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Danone kupasında büyük heyecan
Danone kupasında büyük heyecan

Danone kupasında büyük heyecan

Rize'deki Danone Futbol Turnuvasında Pazar A. Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu Çayeli Şahika'yı adeta gol yağmuruna tutarak iddiasını ortaya koydu.

A+A-

Tüm Türkiye’de devam eden Danone Futbol Turnuvası’nın Rize ayağındaki maçlar büyük bir çekişmeye sahne oluyor.
Milli Eğitim işbirliğiyle devam eden turnuvalarda Pazar A. Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu 2. maçını da farklı kazandı. Çayeli Özel Şahika İlköğretim Okulu’nu 4-1 mağlup eden Pazar ekibinin gollerini Ercan, Erkan, A.Can ve Muhammet kaydetti.
Pazartesi ve Salı günü yapılacak son iki müsabakanın ardından yari finale çıkacak 4 takımın belli olacağı turnuvada Pazar Veysel Vardal ve A. Mesut Yılmaz İlköğretim okulları ile Çayeli Yamantürk ve Fındıklı 11 Mart İlköğretim okulları aldıkları sonuçlarla hedefe en yakın ekipler olarak dikkat çekiyorlar.
Pazarspor altyapı hocası Kadem Saymaz turnuvalarda Pazar’ın 2 takımla hedefi zorladığını belirterek, “Bu bizim için çok sevindirici bir durum. İki okulumuzun da final şansları çok yüksek. Bu da ilçemizin özellikle futbolda ne kadar mesafe aldığının açık ispatıdır. Miniklerimiz inşallah turnuvada finali oynayıp geçen yıl olduğu gibi önce Trabzon ardından da Bursa’da yapılacak şampiyonluk müsabakalarında mücadele edecekler.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum