1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Danone kupasında Pazar rüzgarı
Danone kupasında Pazar rüzgarı

Danone kupasında Pazar rüzgarı

Danone firmasi İle Milli Eğitim Müdürlü tarafından düzenlenen futbol turnuvasına 4 takımla katılan Pazar ilçesi fırtına gibi...

A+A-

Naci GÜVEN - Danone firması ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Rize'de 6 grupta 25 takımın mücadele verdiği küçükler futbol turnuvasında Pazar Veysel Vardal İlköğretim Okulu, Işıklı 60.Yıl İlköğretim Okulunu 6–1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek iddiasını ortaya koydu.
Müsabakalara 4 takım ile katılan Pazar’ın Ahmet Mesut yılmaz İlköğretim Okulu Rize Özel Şahika İ.Ö.O’lunu 4–1 gibi net bir skorla mağlup ederek turnuvaya başlamıştı.

Pazar Veysel Vardal İlköğretim Okulu çalıştırıcısı ve beden eğitimi öğretmeni Ahmet Bul, kendi Okullarının da turnuvada iddialı olduklarını belirterek, “Öncelikle çalışmalarımızda bize yardımcı olan Pazarspor alt yapı hocalarından İsmail Payal hocamıza çok teşekkür ediyoruz. İlk karşılaşmamızı Işıklı 60.Yıl İlköğretim Okulu karşısında Dursun’un (3), Korhan’ın (2) ve Mustafa’nın attıkları gollerle 6–1 gibi farklı skorla kazanmayı başardık. İyi mücadelelerinden dolayı tüm oyuncularımızı kutluyorum. İnşallah bu turnuvada il birincisinin Pazar ilçesinden çıkacağını umuyorum. Pazar’dan hangi okul kazanırsa kazansın. Önemli olan ilçemizi temsil etmeleridir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum